Bewaar radijsjes altijd zonder loof. Voor maximale knapperigheid (1-2 weken), leg ze in een bakje met een laagje …
Bewaar radijsjes altijd zonder loof. Voor maximale knapperigheid (1-2 weken), leg ze in een bakje met een laagje …
Bewaar een onrijpe, harde kiwi op de fruitschaal om te rijpen. Eenmaal rijp, bewaar je hem 5 tot …
Bewaar blauwe bessen ongewassen en droog in een ademend bakje in de koelkast; zo blijven ze 5 tot …
Bewaar een hele, onbeschadigde pompoen op een koele, donkere en droge plek; zo blijft hij 2 tot 6 …
De Mango EHBO: Eerste Hulp Bij Rijpings-Stress & Papperig Fruit Bewaar een onrijpe mango op de fruitschaal tot …
Nooit Meer Slappe Sprieten: Jouw Plan voor Eeuwig Knapperige Bosui Bewaar bosui tot een week op het aanrecht …
Nooit Meer Slappe Bonen: Behoud de 'Knak' van Koelkast tot Vriezer Bewaar verse sperziebonen 3 tot 5 dagen …
Aardappel-Alarm! Jouw Plan Tegen Spruiten, Smaakverlies & Bruine Vlekken Bewaar ongeschilde aardappelen op een koele, donkere en droge …
Stoofperen Bewaren: Van Koelkast tot Weckpot - Zo Geniet je Langer Bewaar gekookte stoofperen altijd in hun eigen …
Bewaar hele, droge uien (geel, rood, wit) op een koele, donkere, droge en goed geventileerde plek, zoals een …