Bewaar bananen op aanrecht bij kamertemperatuur, gescheiden van fruit. Rijp houdbaar 3-7 dagen; in koelkast schil zwart maar …
Bewaar bananen op aanrecht bij kamertemperatuur, gescheiden van fruit. Rijp houdbaar 3-7 dagen; in koelkast schil zwart maar …
Bloemkool bewaren & invriezen: zo blijft ‘ie knapperig Laatst bijgewerkt: 30 augustus 2025 Een verse bloemkool kun je …
Jam Bewaren: Zoet en Schimmelvrij – Geen Bedorven Broodbeleg! Bewaar ongeopende jam koel donker voor jaar; geopend weken …
Komkommers Bewaren: Knapperig en Frissel – Geen Slappe Hap! Bewaar komkommers koel maar niet koud (10-15°C) voor 3-7 …
Paprika Bewaren: Knapperig en Kleurrijk – Geen Rimpelige Peper! Bewaar hele paprika in groentelade koelkast voor week vers; …
Sla Bewaren: Groen en Knapperig – Geen Verwelkte Bladeren! Bewaar sla in koelkast luchtdicht met papier voor 3-7 …
Appels Bewaren: Knapperig Blijven Zonder Rimpels! Bewaar onrijpe appels op kamertemperatuur voor rijping; rijpe in koelkast voor 1-2 …
Avocado Bewaren: Voorkom Bruine Drama's en Houd Ze Groen! Onrijpe avocado bewaar je op kamertemperatuur (koele/donkere plek), niet …
Bewaar sinaasappels op kamertemperatuur voor 1 week; in koelkast tot 2 weken. Verwijder loof, bewaar geventileerd. Vries partjes …
Wortelen Bewaren: Voorkom Uitdrogen, Verwelken en Bederf Bewaar wortelen in koelkast in verpakking, loof verwijderd. Verse houdbaar 2-3 …